miercuri, 18 noiembrie 2015

Aranjamente florale nunta la cele mai mici preturi

    Aranjamente florale si decoratiuni nunti si botezuri 2016

Luna cadourilor la Zeen Art Media - Oferte promotionale si mari reduceri de pret !!!

Oferta  valabila pentru clientii care semneaza un contract cu agentia noastra pana la data de 31 decembrie 2015

1. Aranjamente florale botez  - 290 euro *Pachet calculat pentru cca  60-70 persoane

*CADOU din partea agentiei un TRUSOU COPIL BOTEZ (prosp mare, panza de mir, fasa, sticluta de mir, prosop mic pentru preot , sapun)

              Lumanare botez  - 1 buc. (Trandafiri mini rose, santini, lumanare, tull si jucarie plus sau papusica muzicala din ceramica). 

              Aranjament floral pentru cristelnita biserica - 5 Buchetele florale (Trandafiri mini rose, tull, suporturi pentru prindere cristelnita, plasa pentru buchetele, tull).

              Aranjament floral masa botez  (Lisianthus, Trandafiri, Mini rose Ruscus) 5 buc.

              Aranjament floral prezidiu botez (Lisianthus,Trandafiri,Mini rose, Ruscus) 1 buc.


2. Aranjamente florale  nunta  - 650 euro  *Pachet calculat pentru cca 90-100 persoane

*CADOU din partea agentiei  1 cutie dar , cufar sau casuta personalizate hand made + 2 pahare miri pictate manual.

              Buchet mireasa - 1 buc. (Trandafiri, mini rose, pitosporum, aspidistra, panglica, suport microfon buchet)

              Buchet nasa - 1buc. (Trandafiri, mini rose, pitosporum, aspidistra, panglica, suport microfon buchet)

              Lumanari nunta  - 2 buc. (Trandafiri, mini rose, lisianthus, frezii, ruscus sau  feriga olandeza )

              Aranjamente florale mese nunta (Trandafiri, mini rose, lisianthus, frezii, ruscus sau  feriga olandeza) 9 buc.

              Aranjament floral prezidiu nunta (Trandafiri, mini rose, lisianthus, frezii, ruscus sau  feriga olandeza )  -1 buc.

              Decoratiuni mese nunta (Platane oglinzi , pahare tip martini  pietre , decoratiuni nunti, panglici, lumanari nunti) - 10 buc.

              Cocarde si corsaje pentru nunta  -(mire, nas, parinti, cavaleri de onoare ) - 8 buc.


3. Aranjamente florale botez  – ALL INCLUSIV  Botez – 650 euro *Pentru cca  100 persoane

*CADOU din partea agentiei un TRUSOU COPIL SI COSTUMAS PENTRU BOTEZ (prosp mare, panza de mir, fasa, sticluta de mir, prosop mic pentru preot , sapun)  sau URSITOARE BOTEZ – 3 ursitoare.


              Lumanare botez  - 1 buc. (Trandafir, Mini rose, Santini, Frezii, lumanare, tull si jucarie plus sau papusica muzicala din ceramica). 

              Aranjament floral cristelnita  (biserica) 9 Buchetele (Trandafiri mini rose, tull, suporti pentru prindere cristelnita, plasa pentru buchetele, tull).

              Aranjamente florale mese botez  (Lisianthus, Trandafiri, Mini rose, Frezii, Ruscus) 9 buc.

            Aranjament floral prezidiu botez  (Lisianthus, Trandafiri, Mini rose, Frezii, Ruscus) 1 buc.

            Aceesorii botez  (fluturasi, gargarite , albinute, ursuleti, papusele, etc.)

            Stalpisori cu aranjamente florale  6 buc

            Cutie dar botez  / cufar personalizat.   

            Decoratiuni mese botez  (Platane oglinzi , pahare  martini vaze,  pietre , decoratiuni nunti, panglici, lumanari nunti) - 10 buc.

4. Aranjamente florale nunta   – ALL INCLUSIV  Nunta – 990 euro  *Pachet calculat  pentru cca 150 persoane

*CADOU din partea agentiei 1 buchet cununie civila + 1 cutie dar pesonalizata + 4 pahare miri si nasi realizate hande made.

  Buchet mireasa -1 buc. (Trandafiri, mini rose, pitosporum, aspidistra, panglica sau dantela, suport microfon buchet)

  Buchet nasa - 1buc. (Trandafiri, mini rose, pitosporum, aspidistra, panglica sau dantela, suport microfon buchet)

  Lumanari nunta - 2 buc. (Trandafiri, mini rose, lisianthus, frezii, ruscus sau  feriga olandeza )

  Aranjamente florale nunta  montate pe pahar tip martini(Trandafiri, mini rose, lisianthus, frezii, ruscus) - 14 buc.

  Aranjament floral prezidiu nunta (Trandafiri, mini rose, lisianthus, frezii, ruscus sau  feriga olandeza ) 1 buc.

  Stalpisori cu aranjamente florale  6 buc.

  Cocarde si corsaje flori naturale  - (Mire, Nas, Printi, domnisoare si cavaleri de onoare) - 10 buc.

  Decoratiuni mese nunta (Platane oglinzi ,  pietre , decoratiuni nunti, panglici, lumanari nunti)cu - 15 buc.

  Covor rosu nunta decorat cu petale trandafiri.

 
 


 




 Aranajamente florale nunta, botez, evenimente private


* Acceseaza acum unul dintre pachetele noastre cu aranjamente florale pentru a baneficia de un CADOU SURPRIZA,  din partea agentiei noastre
Oferta este valabila daca se semneaza contract cu agentia noastra pana la data de 31 decembrie 2015

• Aranajamente florale nunti, botez
• Buchet cununie civila
• Buchete de mireasa personalizate
• Aranjamente florale prezidiu nunta, botez
• Aranjamente florale masa nunta, botez
• Cocarde nunta
• Corsaje domnisoare de onoare nunta
• Arcade flori naturale nunta, botez
• Aranjamente flori naturale cristelnita botez
• Flori naturale nunta, botez

         Un rol deosebit de important pentru organizarea unei nunti, botez, petrecere sau orice alt tip de eveniment, il are cadrul in care se desfasoara receptia si nu in ultimul rand, decorul. V-am pregatit astfel, o mica descriere despre arta decorarii unui eveniment cu stil, iar spre finalul lecturii va vom prezenta si cel mai tanar decorator de nunti si botezuri din cadrul comaniei noastre, in varsta de numai 13 ani.
         Rasfoiti cu atentie printre fotografiile agentiei noastre si nu ezitati sa cititi pana la final mica noastra poveste despre arta decoratiunilor de nunta precum si cea a aranjamentelor florale pentru nunta sau botez, care cu siguranta va vor fi utile ca sfat. Fie nunta, botez, petrecere privata, revelion, bal mascat sau carnaval, petrecere de aniversare sau onomastica, conferinta, cocktail sau cooprorate, arta decoratiunilor si a cea a aranjamentelor florale este extrem de impotanta.
        Alegand aranjamente florale cochete si de bun gust veti iesi in evidenta tuturor invitatiilor de la nunta.
        Buchetul de flori pentru cununia civila, trebuie ales cu grija in functie de anotimpul in care ati ales sa organizati ceremonia si nu in ultimul rand , de tinuta dumneavoastra si culorile acesteia. Trebuie sa alegeti un buchet pentru cununie civila cat mai elegant si special, dar se se potiveasca cu gusturile dumneavoastra.
        Buchetul de mireasa, este cel mai important aranjament floral din cadrul nuntii oricarei mirese . Un buchet de mireasa conceput cu gust , va pune in valoare atat frumusetea miresei cat si rochia acesteia. Este absolut necesar sa faceti alegerea perfecta a florilor si sa tineti cont de sfatul stilistului cu care ati ales sa lucrati. Fiecare mireasa isi doreste sa fie unica la nunta ei , de aceea orice buchet de mireasa, trebuie sa se potriveasca cu elementele si toate accesoriile rochiei si trebuie ales din timp pentru a putea avea un rezultat unic si personalizat , si nu in ultimul rand potrivit nuntii dumneavoastra.
        Nasa , nu trebuie neglijata sub nicio forma in contextul evenimentului. Aceasta fiind a doua femeie importanta din cadrul unei nunti , trebuie sa aibe un buchet de nasa, la fel de special precum minunatul buchet de mireasa, insa, trebuie tinut cont si de gusturile si doleantele acesteia, in raport cu tinuta aleasa.
       Sa nu uitam si de lumanari pentru nunta. Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa aibe o nota de eleganta si sa fie diferit de alte nunti este necesar sa faceti alegerea celor mai cochete lumanari de nunta sa tineti cont de sfatul decoratorului nostru floral. Aceste lumanari pentru nunta trebuie sa contina flori naturale si elemente decorative din acele aranjamente pe care le-ati aes pentru mese, dar in mod special sa aibe o unitate cu minunatul buchet de mireasa pe care l-ati ales. Astfel veti avea lumanari pentru nunta deosebite prin eleganta si stil.
       Dupa ce ati ales buchetul pentru mireasa, buchetul pentru nasa, aranjamentele cu flori pentru mese si aranjamentul floral pentru prezidiu , nu uitati ca inafara nasilor, a parintilor , a domnisoarelor si cavalerilor de onoare , restul invitatilor dumneavoastra nu trebuie nici ei neglijati. Alegeti , cocarde flori naturale , atat pentru nas, parinti si cavaleri cat si corsaje flori naturale pentru domnisoarele de onoare. Aveti grija ca invitatii dumneavoastra, sa nu se simta lezati alegand o serie de cocarde care nu coincide cu toate celelate flori naturale. Costurile acestor flori de piept sunt foarte apropiate de cele ale unor cocarde realizate din diferite materiale textile si alte accesorii pentru nunta .
         Daca ati aflat exact ce numar de invitati veti avea la nunta dumneavoastra , puteti incepe prin a alege aranjamente florale ale meselor si nu in ultimul rand aranjament floral pentru prezidiu nunta . Decoratorii nostri va vor sugera ce flori naturale pentru nunta puteti alege in functie de sezonul florilor cat si de anotimpul in care ati ales data evenimentului.
        Prezidiul floral este si el foarte important in cadrul oricarui eveniment. Nu ezitati sa alegeti decoratiunile necesare pentru a avea o nunta si o masa deosebita si eleganta. Un aranjament floral pentru prezidiu nunta merita sa fie diferit de celelalate aranjamente florale pentru mese, deoarece trebuie pusa in valoare masa mirilor si a nasilor, acestia fiind personajele cele mai importante in cadrul unei nunti.
         O alta serie de aranjamente florale necesare in cadrul unui eveniment sunt si arcadele de flori naturale precum si stalpisori cu aranjamente florale , tul si alte elemente decorative. Daca ati ales covor rosu nunta , acesta va da o nota de eleganta si va face din nunta dumneavoastra o ceremonie unica.
         Dupa cum stiti , traditia spune ca la orice eveniment organizat , invitatii trebuie sa primeasca in semn de multumire pentru participare la nunta sau botez , un mic dar. Acest gest este extrem de important , deoarece invitatii dumneavoastra isi vor aminti cu placere de nunta , botezul sau evenimentul dumneavoastra. Nu ezitati sa personalizati marturii pentru nunta sau botez cu ajutorul decoratorilor nostril, pentru ca invitatii pe care ii veti avea sa ramana cu o amintire frumoasa din partea dumneavoastra. Alegeti marturii de nunta sau botez , care sa se potriveasca cu tematica evenimentui dumneavoastra.
         Stilistii nostri va stau la dispozitie pentru orice fel de sfat in cee ace priveste alegerea perfeta a unei decoratiuni pentru nunta cat si ale aranjamentelor florale pentru nunta sau botez. Un al lucru important este sa aveti invitatii de nunta . Acestea trebuie alese din timp si trimise imediat dupa ce ati ales locatia si data nuntii , botezului sau a evenimentului. Personalizati-va nunta cu ajutorul expertilor nostri, incepand de la invitatii nunta , meniuri nunta si place card-uri dorite. In cadrul oricarei nunti sunt necesare mai multe elemente de décor si accesorii nunta sau botez.
         Incepeti prin a va personaliza setul de pahare pentru miri si nasi , precum si cutia de dar pentru nunta sau botez . Alegeti pahare miri si nasi hand –made by Flavia. Mezina agentiei ZEEN ART MEDIA , in varsta de numai 13 ani este un copil talentat in clasa a VIII a, la Liceul Tonitza din capitala.
         Calitatile si abilitatile ei in raport cu designul pentru nunti si evenimente sunt extraordinare. Flavia Andreea Sirmei, realizeaza pahare pentru miri si nasi pictandu-le manual. Flaviei ii place si isi doreste ca totul sa fie perfect, iar cand vine vorba de nunti sau botezuri isi pune amprenta prin creativitate si originalitate in ceea ce realizeaza cu multa truda , rabdare si placere. Isi doreste sa ajunga decorator pentru nunti si botezuri, fiind atrasa si de arta fotografiei si a make-upului artistic , si doreste sa studieze orice mic detaliu cu privire la imaginea perfecta a unei nunti, botez sau orice alt eveniment.
        Viziunea ei si-a spus cuvantul la numeroase evenimente la care s-a implicat pictand manual obiecte de sticla, marturii, precum si pahare pentru miri si nasi , dar nu in ultimul rand personalizand casute de dar pentru miri si bebelusi, pe care prin spiritul ei creativ le-a facut unice. Clientii nostri au fost foarte multumiti si au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei continuand sa-i solicite o serie de elemente si decoratiuni create hand made si pentru designul interior de acasa.
        Noi am ales sa o sprijinim si sa o incurajam pentru munca si talentul ei si o vom sustine in toate proiectele pe care doreste sa le realizeze in cadrul agentiei noastre si nu numai.
       Asadar nu ezitati sa ii puneti imaginatia si creativitatea la incercare !!! S-ar putea ca ceea ce va doriti sa se intample in cel mai frumos si elegant stil, datorita manutelor ei extrem de dibace. Pe aceasta cale ii dorim mult succes Flaviei, si cat mai multe realizari hand-made in cadrul agentiei noastre!!!
        Incepand de la alegerea salii si pana la alegerea invitatiilor, trebuie sa existe o armonie perfecta intre toate elementele de décor pentru nunta sau botez , flori naturale nunta sau botez , accesorii nunti si botezuri, tinandu-se astfel cont de tematica, nuante si culori, eleganta, stil, si totodata de anotimpul in care ati ales sa fixati data evenimentului. Stilisti nostri nu doar sunt pasionati de designul floral, ci au experienta necesara pentru a face ca evenimentul dorit , sa fie complet personalizat in raport cu gusturile si exigenta dumneavoastra. 
        Estetica evenimentului dvs., trebuie sa fie unica!!!


 Contact: 0730195083
 zeenartmedia@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu